Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αη Βασίλης έχει... ψείρες!

via
Ναι, καλά διαβάσατε! Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Άγιος Βασίλης γέμισε ψείρες! Αυτά τα μικρά σιχαμερά έντομα δεν κάνουν εξαιρέσεις, ούτε κοιτάζουν αν είναι γιορτές! Και να πεις ότι δεν πλενόταν ο καημένος! Έλουζε την πλούσια κόμη του, ακόμη και τα γενιά του συχνά, πυκνά! Χτένιζε τα μαλλιά του και τα περιποιόταν! Εκεί όμως που ετοίμαζε τα δώρα των παιδιών παρέα με τους βοηθούς του τα ξωτικά, ένα από τα μικρότερα ξωτικά έξυνε το κεφάλι του και ήταν στενοχωρημένο γιατί η μαμά του είπε ότι έχει ψείρες και θα πρέπει να πασαλειφθεί με μια λοσιόν που διώχνει αυτά τα μικρά και ενοχλητικά έντομα.


via

Όμως, το ξωτικό προτιμάει να βρίσκεται ανάμεσα στα δώρα και να παίζει, αντί να χάνει τον καιρό του με... κεφαλο-πασαλείμματα, λουσίματα και χτενίσματα με μικρά χτενάκια! Ο καλός Αη Βασίλης το πήρε αγκαλιά, το χάιδεψε και το παρηγόρησε! Έλα όμως που μια ψείρα πήγε κι εγκαταστάθηκε στο δικό του κεφάλι! Γέννησε τα αυγά της και τώρα ξύνεται κι αυτός!
Έτσι, ξωτικό και Αη Βασίλης τρέχουν παρέα στη μαμά ξωτικίνα για να πασαλειφθούν και οι δύο με αυτό το μαγικό υγρό που εξαφανίζει τις ψείρες! Κι αν δεν καταλάβατε ακόμα για πιο προϊόν μιλάω, θα σας πω αμέσως!
Πρόκειται για το Lice Free Set της Frezyderm, μιας ελληνικής εταιρείας που εκτιμώ και εμπιστεύομαι και πολλά από τα  προϊόντα της χρησιμοποιώ τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου!
Το σετ αυτό αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας. 


Το συγκεκριμένο προϊόν οφείλει την αποτελεσματικότητα του στα αιθέρια έλαια από Tea Trea, Γεράνι και Λεβάντα και στα φυτικά εκχυλίσματα καλέντουλας και Acetum που περιέχει, τα οποία αντιμετωπίζουν και απομακρύνουν τις ψείρες με φυσικό τρόπο χωρίς τοξικά βιοκτόνα και συντηρητικά Parabens. Η δράση του Lice Free Set, λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας, κόνιδα, νύμφη και ενήλικη, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αποτελεσματικό.
Συγκεκριμένα, το Lice Free Set ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί. Επίσης παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί τη κόνιδα στην τρίχα. Καταπραΰνει το παιδικό κεφάλι από τον κνησμό και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση και παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη δράση και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα ακόμα και μετά την έκπλυση του προϊόντος.

Κι επειδή γιορτές έρχονται, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να θέλουμε το κεφάλι το δικό μας και των παιδιών μας ήσυχο. Για αυτό έχετε το νου σας για ανεπιθύμητους επισκέπτες!
Πολλά φιλιααα

via



Αναρτήσεις όπως η παραπάνω γίνονται σε συνεργασία μόνο με εταιρείες που εμπιστεύομαι, έχω δοκιμάσει τα προϊόντα τους και τα χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως.

16 σχόλια:

  1. Μα τι όμορφη ανάρτηση, Σωτηρία! Καταπληκτική ιδέα να "ντύσεις" την παρουσίαση του προϊόντος για ψείρες με μια τόσο γλυκιά ιστορία! Μπράβο, φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A wonderful holiday season to you and yours! All my best
    Elisabeth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφος, τρυφερός και έξυπνος ο τρόπος που μας παρουσίασες το προϊόν. Μπράβο Σωτηρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Άρη! Αφου ειναι προιον για παιδια, οπότε αφορά και στα δικά μου ζουζουνια, μονο με τρυφερο τροπο θα μπορουσα να το προτεινω!Φιλιααα

      Διαγραφή
  4. Πω πω με πιάνει φαγούρα μόνο στην ιδέα!!! Μακρυά από όλα τα κεφαλάκια μικρά πλασματάκια!!! Πολλά φιλιά καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, μακριά δε λες τίποτα! Πολλά φιλια και καλό ΣΚ και σε εσένα!

      Διαγραφή
  5. Καλά αυτές οι ψείρες φέτος το 'χουν πολιοκάνει. Εγώ πλέον ψάχνω τον μικρό πρωί και βράδυ και δεν φεύγει για το σχολείο αν δεν του βάλω ειδικό φυτικό αποθητικό σπρέι. Δεν έχω δοκιμάσει τη Frezyderm αλλά τώρα που το γράφεις μάλλον θα το κάνω. Καλημέρα Σωτηρία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου κι εγω το ίδιο έχω πάθει! Ακούω συνέχεια για ψείρες! Και τα χαρτιά που στέλνουν από το σχολείο για προσοχή πάνε κι έρχονται! Μάλλον είναι σε έξαρση! Αnyway! Καλές γιορτές!

      Διαγραφή
  6. Ααα τι έπαθε! Μακριά από μας!
    Καλές γιορτές Σωτηρία μου με υγεία και αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακριά Κατερίνα μου, μακριά! Καλές γιορτές και σε εσένα με υγεία, αγάπη και χαρά! Φιλιααα

      Διαγραφή