Ταξίδι στην Φρανκφούρτη!

Μέσα Ιανουαρίου και κάναμε το πρώτο μας οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη! Πήγαμε όλοι μαζί,ακόμη και η μικρούλα μας που σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας μας έδειξε στο αεροδρόμιο το διαβατήριο της!Η χαρά και ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφονται καθώς πήγαμε να δούμε αγαπημένους μας φίλους!
Το ταξίδι μας όταν πηγαίναμε ήταν αρκετά εύκολο! Η μικρούλα μας "έλιωσε" στον ύπνο στο αεροπλάνο!
Η μεγαλύτερη ζουζουνα μας είχε ενθουσιαστεί γιατί έβλεπε το φτερό του αεροπλάνου!!
Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης μας καλοδέχτηκαν οι φίλοι μας και το tour ξεκίνησε!
Ευτυχώς ο καιρός ήταν με το μέρος μας και έτσι πήγαμε στο κέντρο της πόλης!

Είδαμε το άγαλμα του εργάτη.Πήγαμε στον καθεδρικό ναό του Άγιου Βαρθολομαίου.Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την φάτνη που βρισκόταν ακόμη στο εσωτερικό του ναού, με τα κεράκια ρεσο άλλα και με τις εικόνες.


Είδαμε την πόλη από ψηλά!


Περπατήσαμε στον πεζόδρομο με τις ατέλειωτες μουριές, εκεί που βρίσκεται και το designατο mall με την ... τρύπα στη μέση!
Πήγαμε στην σκεπαστή αγορά με τρόφιμα από όλο τον κόσμο!
Πήγαμε σε παραδοσιακό γερμανικό εστιατόριο και δοκιμάσαμε την τοπική κουζίνα! Ανάμεσα σε άλλα, γευτήκαμε τυρί μέσα σε ξύδι, πασπαλισμένο με γαρύφαλλο και σερβιρισμένο πάνω σε ψωμί με βούτυρο! Επίσης, ήπιαμε μηλόκρασο (κρασί από μήλο) που ήταν αρκετό στυφό!Πήγαμε σε καφέ και εστιατόρια φιλικά προς τις οικογένειες, δηλαδή με παιδότοπους και άλλες παροχές για τα παιδιά! Πίναμε τον καφέ μας ξένοιαστοι και "χαζεύαμε" τα παιδιά μας!
Περπατήσαμε στο ατέλειωτο πάρκο της γειτονιάς που μέναμε και ενθουσιαστήκαμε με τους κύκνους που ζούνε στη λίμνη του πάρκου!Ήταν τέσσερις ξέγνοιαστες, όμορφες, ανέμελες ημέρες που τις περάσαμε όλοι μαζί, παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα!

(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των εικόνων και του κειμένου  χωρίς άδεια)

Ετικέτες