Δροσερό ζελέ για πάρτυ!


Πώς θα "αναδείξουμε" ένα απλό δροσερό και ελαφρύ γλυκό και θα εντυπωσιάσουμε μικρούς και μεγάλους?





Πολύ εύκολα! Για περίπου 20 μερίδες περνούμε 4-5 πορτοκάλια και 4-5 λεμόνια μεσαίου μεγέθους καθώς και 2 συσκευασίες από το ζελέ που μας αρέσει (χρησιμοποίησα γεύση φράουλα και πορτοκάλι). Πλένουμε τα φρούτα και τα σκουπίζουμε εξωτερικά. Κόβουμε στη μέση κάθε φρούτο, στύβουμε και κρατάμε το χυμό του. Αφαιρούμε τα υπολείμματα του φρούτου από τις φλούδες και έχουμε έτοιμα φυσικά μπολάκια για να "φιλοξενήσουν" το ζελέ μας!
Τέλος φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το ρίχνουμε στα φλουδωτά μπολάκια μας και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει!
Αν θέλουμε προσθέτουμε τον χυμό των φρούτων στην παρασκευή του ζελέ (εγώ έβαλα μόνο τον χυμό πορτοκαλιού) . Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε κομμάτια φρέσκων φρούτων μέσα στο ζελέ.


Θέλει λίγο προσοχή να τοποθετήσουμε τα φυσικά μπολάκια μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κουνιόνται και χυθεί το ζελέ μέχρι να παγώσει. Εγώ χρησιμοποίησα ένα δίσκο με πλαϊνά χερούλια και στρίμωξα όλα τα ζελέ μέσα όπως βλέπετε παρακάτω.


Το αποτέλεσμα είναι σούπερ εντυπωσιακό και θα τραβήξει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων! Τον τρόπο αυτό σερβιρίσματος του ζελέ το είδα πρόσφατα σε ένα παιδικό πάρτυ και προσωπικά ενθουσιάστηκα πολύ!