Αλλάξτε τα ρούχα σας έξυπνα και οικονομικά!


Μάκρεμα φούστας


Όπως σας είχα αναφέρει στην ανάρτηση για το μάκρεμα φορέματος, συχνά θα ήθελα τα ρούχα μου να ήταν ένα κλικ πιο μακριά ή απλά ιδιαίτερα και μοναδικά! Στην περίπτωση που το ρούχο έχει επαρκές στρίφωμα μπορούμε να το μακρύνουμε "ρίχνοντας" το στρίφωμα. Όταν όμως το στρίφωμα δεν είναι αρκετό τι κάνουμε?

Ο πιο απλός τρόπος, για εμένα, είναι να προσθέσω στο τελείωμα της φούστας ή του φορέματος μία ταιριαστή "φάσα" όπως στο navy chic dress ή μια ανάλαφρη δαντέλα. Η δαντέλα, αν είναι ανάλαφρη και διακριτική είναι διαχρονική. Για παράδειγμα, το τζιν φόρεμα της φωτογραφίας είναι απλό και σε γραμμή "Α". Προσθέτοντας τη δαντέλα στην ίδια απόχρωση έγινε απλά ξεχωριστό και μοναδικό, ενώ ταυτόχρονα μάκρυνε όσο ακριβώς χρειαζόταν!

Μάκρεμα φορέματος


Μάκρεμα φορέματος

Στην παρακάτω φωτογραφία η αγαπημένη μου φούστα ήταν λίιιιγο πιο κοντή από όσο θα ήθελα για να τη φοράω στο γραφείο και να μην σηκώνεται πολύ όταν κάθομαι. Έτσι, της πρόσθεσα μαύρη δαντέλα και απέκτησε μία "άλλη" τσαχπινιά!

Μάκρεμα φούστας

Μάκρεμα φούστας

Αλλά και στο φόρεμα που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα έβαλα λίγη δαντέλα και έγινε ιδιαίτερο και πιο κομψό!
Το ίδιο έκανα και με τη φούστα της παρακάτω φωτογραφίας την οποία έχω πάρα πολλά χρόνια και ήθελα να της δώσω έναν αέρα ανανέωσης.

Μάκρεμα φούστας

Της πρόσθεσα λίγη δαντέλα στο τελείωμα και μου φαίνεται σαν καινούργια! 

Μάκρεμα φούστας

Πως σας φαίνονται? Θα δοκιμάζατε μια τέτοια απλή αλλαγή στα ρούχα σας?
Η συμβουλή μου είναι να ψάξετε στη ντουλάπα σας για ρούχα που δεν φοράτε επειδή τα βαρεθήκατε ή είναι κοντά και να δώσετε τους άλλον αέρα!
Πολλά φιλιά!

(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των εικόνων και του κειμένου  χωρίς άδεια)

Ετικέτες , ,