Diy: Χουχουλιάρικα κουκουνάρια!



Λίγες ημέρες μένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και το κέφι μου για κατασκευές παραμένει αμείωτο!Περίπου πριν από ένα χρόνο είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι με το πλέξιμο και πολύ με είχε συνεπάρει το νέο μου χόμπι.  Αν θυμάστε είχα μάθει να πλέκω κασκόλ και με τους καρπούς που έγιναν αγαπημένα δωράκια για αγαπημένες φίλες! Το χόμπι αυτό έχει μείνει κάπως πίσω, προσωρινά όμως, κι επειδή διάφορα μαλλάκια μου περίσσεψαν είπα να ντύσω μερικά κουκουνάρια που με στυλ θα στολίσουν τις χριστουγεννιάτικες πιατέλες μου! 

Είναι τόσο μα τόσο εύκολο που ούτε 5 λεπτά δεν μου πήρε! Συγκέντρωσα λοιπόν μερικά κουκουνάρια που είχα μαζέψει με τις μικρές μου από το πάρκο που πηγαίνουμε και ξεκίνησα να τυλίγω γύρω γύρω κόκκινο νήμα, ανάμεσα στα ξύλινα φύλλα τους. Κι αυτό ήταν! Απλά φρόντισα στην αρχή και στο τέλος του νήματος να κάνω από έναν κόμπο για να είναι σταθερό το αποτέλεσμα.


Πως σας φαίνονται? Δεν έγιναν πολύ μα πολύ όμορφα?






Tip: Όσο πιο χαλαρά τυλίγεται το νήμα στο κουκουνάρι τόσο πιο λίγο νήμα θα χρειαστείται και φυσικά θα φαίνεται πιο έντονο το αποτέλεσμα.

(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των εικόνων και του κειμένου  χωρίς άδεια)

Ετικέτες , , ,