Ο Αη Βασίλης έχει... ψείρες!

via
Ναι, καλά διαβάσατε! Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Άγιος Βασίλης γέμισε ψείρες! Αυτά τα μικρά σιχαμερά έντομα δεν κάνουν εξαιρέσεις, ούτε κοιτάζουν αν είναι γιορτές! Και να πεις ότι δεν πλενόταν ο καημένος! Έλουζε την πλούσια κόμη του, ακόμη και τα γενιά του συχνά, πυκνά! Χτένιζε τα μαλλιά του και τα περιποιόταν! Εκεί όμως που ετοίμαζε τα δώρα των παιδιών παρέα με τους βοηθούς του τα ξωτικά, ένα από τα μικρότερα ξωτικά έξυνε το κεφάλι του και ήταν στενοχωρημένο γιατί η μαμά του είπε ότι έχει ψείρες και θα πρέπει να πασαλειφθεί με μια λοσιόν που διώχνει αυτά τα μικρά και ενοχλητικά έντομα.


via

Όμως, το ξωτικό προτιμάει να βρίσκεται ανάμεσα στα δώρα και να παίζει, αντί να χάνει τον καιρό του με... κεφαλο-πασαλείμματα, λουσίματα και χτενίσματα με μικρά χτενάκια! Ο καλός Αη Βασίλης το πήρε αγκαλιά, το χάιδεψε και το παρηγόρησε! Έλα όμως που μια ψείρα πήγε κι εγκαταστάθηκε στο δικό του κεφάλι! Γέννησε τα αυγά της και τώρα ξύνεται κι αυτός!
Έτσι, ξωτικό και Αη Βασίλης τρέχουν παρέα στη μαμά ξωτικίνα για να πασαλειφθούν και οι δύο με αυτό το μαγικό υγρό που εξαφανίζει τις ψείρες! Κι αν δεν καταλάβατε ακόμα για πιο προϊόν μιλάω, θα σας πω αμέσως!
Πρόκειται για το Lice Free Set της Frezyderm, μιας ελληνικής εταιρείας που εκτιμώ και εμπιστεύομαι και πολλά από τα  προϊόντα της χρησιμοποιώ τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου!
Το σετ αυτό αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας. 


Το συγκεκριμένο προϊόν οφείλει την αποτελεσματικότητα του στα αιθέρια έλαια από Tea Trea, Γεράνι και Λεβάντα και στα φυτικά εκχυλίσματα καλέντουλας και Acetum που περιέχει, τα οποία αντιμετωπίζουν και απομακρύνουν τις ψείρες με φυσικό τρόπο χωρίς τοξικά βιοκτόνα και συντηρητικά Parabens. Η δράση του Lice Free Set, λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας, κόνιδα, νύμφη και ενήλικη, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αποτελεσματικό.
Συγκεκριμένα, το Lice Free Set ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί. Επίσης παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί τη κόνιδα στην τρίχα. Καταπραΰνει το παιδικό κεφάλι από τον κνησμό και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση και παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη δράση και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα ακόμα και μετά την έκπλυση του προϊόντος.

Κι επειδή γιορτές έρχονται, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να θέλουμε το κεφάλι το δικό μας και των παιδιών μας ήσυχο. Για αυτό έχετε το νου σας για ανεπιθύμητους επισκέπτες!
Πολλά φιλιααα

viaΑναρτήσεις όπως η παραπάνω γίνονται σε συνεργασία μόνο με εταιρείες που εμπιστεύομαι, έχω δοκιμάσει τα προϊόντα τους και τα χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως.

Ετικέτες , , ,