Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα δεντράκια


Τι πιο ωραίο από το να απασχολείς τα παιδιά σου δημιουργικά και να περνάτε όλοι μαζί ευχάριστα την ώρα σας! Τι πιο ωραίο από το να βλέπεις φατσούλες γελαστές και περήφανες για τα δημιουργήματά τους! Τι πιο ωραίο από το να ενισχύεις τη φαντασία τους και να πηγαίνουν τη δική σου σκέψη ακόμα παραπέρα! Με αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα, φτιάξαμε με τις ζουζούνες μου χριστουγεννιάτικα δεντράκια όλο χρώμα και σκέρτσο!Πήραμε λευκά χάρτινα πιάτα, πράσινους μαρκαδόρους, χρωματιστά πομ πομ, κόλλα, ψαλίδι, και συρραπτικό.


Τα κορίτσια μου ζωγράφισαν τα χάρτινα πιάτα πράσινα. Ε, καλά μη φανταστείτε ότι η μικρούλα το έκανε όλο μόνη της, έβαλε και η μαμά το χέρι της. Η μεγάλη ζουζούνα μου όμως το έκανε μόνη της!
Κι αφού κόψαμε κάθε πιάτο σε 4 τριγωνικά κομμάτια, τα σύρραψα ανά 3 τριγωνάκια για να μοιάζουν με δεντράκι και τα κορίτσια κόλλησαν τα πομ πομ όπως τους άρεσε!


Και να το τελικό αποτέλεσμα!
Μα δεν είναι γλυκούλικα?
Καλή μας εβδομάδα!

Tip: Αν θέλετε να είναι ακόμα ωραιότερο το αποτέλεσμα μπορείτε να χρωματίσετε τα χάρτινα πιάτα με πινέλο.

Κι αν θέλετε να μάθετε σχετικά με τα οφέλη του Ομαδικού Παιχνιδιού, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο μου στο καινούργιο-εορταστικό τεύχος του Familives που κυκλοφόρησε εδώ.
Μπορείτε επίσης κάνοντας ένα like στη σελίδα του περιοδικού στο facebook να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Πολλά φιλιααααα!

(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των εικόνων και του κειμένου  χωρίς άδεια)

Ετικέτες , , ,