Ένας χρόνος μαζί, ένα νέο hobby και ένας διαγωνισμος!

diy κολιέ 1

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησα το blogging και μόνο καλά μπορώ να πω! Στο διάστημα αυτό κέρδισα πολλά,! Εννοώ ότι γνώρισα υπέροχα blogs, συνάντησα υπέροχους ανθρώπους, πήρα πολλές ιδέες, έμαθα καινούργια πράγματα και πολλές εικόνες αποτέλεσαν για εμένα πηγή έμπνευσης! 
Μια από τις εμπνεύσεις λοιπόν ήταν να δοκιμάσω να φτιάξω κοσμήματα όπως θα σας δείξω παρακάτω!
Για το πρώτο κολιέ χρειάστηκα μαύρο σουεντ κορδόνι, δύο πορσελάνινες χάντρες, έναν μεταλλικό ασημί δίσκο, ένα ασημί κρικακι, μια γράνα και μια χάντρα από κρυσταλλακι. Φυσικά χρειάστηκα ψαλίδι και μυτοτσιμπιδο! Πέρασα το κρικακι στη μια τρύπα του δίσκου, ύστερα πέρασα το σουεντ κορδόνι μέσα στο κρικακι και μετά τις πορσελάνινες χάντρες μέσα στο κορδόνι. Τις άκρες του κορδονιού τις έδεσα σε δύο μονούς κόμπους για να μπορώ να αυξομειώνω το μήκος του κολιέ. 

Υλικά για κολιέ


diy κολιέ διαδικασία

Τέλος, πέρασα το κρυσταλλακι στη γράνα και τη γράνα στη δεύτερη τρύπα του μεταλλικού δίσκου κι έτοιμο το κολιέ!

diy κολιέ 2

diy κολιέ

Για το δεύτερο κολιέ χρειάστηκα μαύρο σουέντ κορδόνι, έναν χρυσαφί μεταλλικό γάντζο, δύο χάντρες από λάβα σε ανθρακί χρώμα (μία μεγαλύτερη και μία μικρότερη), έξι χάντρες από κρυσταλλάκι και μαύρο λεπτό κορδόνι για μακραμέ, μία γράνα. 

Υλικά για κολιέ

Αρχικά πέρασα τις χάντρες από κρυσταλλάκι στο κορδόνι για μακραμέ και έφτιαξα ένα στρογγυλό στεφανάκι. Έπειτα πέρασα το σουέντ κορδόνι στον γάντζο όπως στη φωτογραφία. Μετά πέρασα το στεφανάκι με τα κρυσταλλάκι και τη μεγάλη χάντρα από λάβα στο κορδόνι. Τις άκρες του κορδονιού τις έδεσα όπως στο προηγούμενο κολιέ για να μπορώ να αυξομειώνω το μήκος του κολιέ.
diy κολιέ
diy κολιέ

Και στο τέλος, έβαλα τη μικρή χάντρα από λάβα στη γράνα και την τοποθέτησα στην άλλη τρύπα του γάντζου (πρόσθεσα και μια μικρή χρυσαφί χάντρα στο τελείωμα της γράνας για πιο σταθερό αποτέλεσμα) και έτοιμο και το δεύτερο κολιέ! 

diy κολιέ

Αν σας αρέσουν μπορούν να γίνουν δικά σας με πολύ απλό τρόπο! Δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο κι ένα email σας σε αυτή την ανάρτηση και φυσικά να γίνεται μέλος αυτού του blog. Σε μία εβδομάδα από σήμερα, δύο τυχεροί θα κερδίσουν τα παραπάνω κολιέ!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους έχετε στηρίξει την παρουσία μου στο διαδίκτυο με οποιοδήποτε τρόπο τον τελευταίο χρόνο! 
Σας γλυκοφιλώ...
Σωτηρία


Και οι νικήτριες είναι:
1)    Η Αθηνά από το www.craftcooklove.gr
               2)    H Τούλα από το www.lolmomsworld.blogspot.gr


Κορίτσια πάντα τυχερές!


(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των εικόνων και του κειμένου  χωρίς άδεια)

Ετικέτες ,