Γλώσσα gourmet στον ατμό!

Καλοκαιράκι και αγαπημένο φαγητάκι για την οικογένειά μας είναι το ψάρι. Νόστιμο πιάτο, ελαφρύ, υγιεινό, οικονομικό που με την πολυχρωμία του εντυπωσιάζει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους!



Πάμε να δούμε τα υλικά (για 2 μερίδες).
2 φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα
1-2 καρότα
1-2 κολοκύθια
ξύλινες οδοντογλυφίδες

Για τη σος
2 κ σούπας λάδι
1 κ μουστάρδα
λίγο κολιανδρο
μισό λεμόνι
αλάτι



Κόβω κάθε φιλέτο γλώσσας κατά μήκος και στη μέση. Κόβω τα καρότα και τα κολοκύθια σε μπαστουνάκια.
Τυλίγω κάθε φιλέτο γλώσσας σε ρολο και σταθεροποιώ με μία ή δύο οδοντογλυφίδες.
Μέσα σε κάθε ρολο βάζω μερικά μπαστουνάκια καρότο και κολοκύθι και τα τοποθετώ στο σκεύος για μαγείρεμα στον ατμό.



Μαγειρεύω  για περίπου 20-30 λεπτά. Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά για τη σος.


Όταν είναι έτοιμο το φαγητό τοποθετώ προσεκτικά τα φιλέτα γλώσσας σε ένα πιάτο, αφαιρώ τις οδοντογλυφίδες, περιχύνω με τη σος και σερβίρω!


Bon appetit!

(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των εικόνων και του κειμένου  χωρίς άδεια)

Ετικέτες